A universidade e a luta antirracista - Silva, Marcos Antonio Batista da (2020)
I Conferència Internacional de Recerca en Educació. Educació 2019: reptes, tendències i compromisos. 4 i 5 de novembre de 2019, Universitat de Barcelona, Barcelona.